Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Download onze gratis brochure om onze tarieven en nog veel meer te ontdekken.

Verloop

Dat hangt af van de omvang van uw project, maar het kan 4 tot 8 weken duren. Een datum wordt naar u gestuurd in uw welkomstdossier om u hierover te informeren.

We hebben een breed scala aan functionaliteiten die we beheersen, we zijn ons ervan bewust dat we sommige verzoeken niet kunnen ontwikkelen. Het telefoongesprek dient met name om de gewenste functionaliteiten te bespreken die u wilt hebben.

Wij nemen het volledige proces van het maken van uw website op ons. We zullen regelmatig communiceren om voortgang te boeken in het project en uw visie werkelijkheid te maken.

Als u al een bestaande huisstijl heeft, kunnen we daarop voortbouwen. Zo niet, dan zullen we alles creëren om het gewenste doel te bereiken.

Dat hangt af van uw project, maar we kunnen samenwerken om de inhoud van uw website te creëren. We kunnen een fotografiedienst in België voorstellen of afbeeldingen gebruiken van online beeldbanken.

Kosten

De behoeften van elk project zijn uniek, daarom kunnen we geen vooraf bepaalde tarieven hebben.

Nadat we uw project hebben besproken, kunnen we een offerte opstellen.

Na ondertekening van het contract moet er een basistarief worden betaald voordat we met het ontwerp van het project kunnen beginnen. Deze aanbetaling wordt gebruikt om bepaalde kosten te dekken, zoals de serverhuur en de domeinnaam.

Ja! Dit is een gratis telefoongesprek van 30 minuten waarin we praten over uw project. Dit stelt ons in staat om vervolgens een aangepaste offerte voor u te maken.

Naast de betaling voor het maken van de website, komen er jaarlijkse kosten bij voor het onderhoud, de serverhuur en de domeinnaam. Het is ook mogelijk om aanzienlijke wijzigingen aan de website aan te vragen.

Voor het onderhoud zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de website up-to-date zijn voor optimale veiligheid.

Een volledige uitleg wordt verstrekt bij het opstellen van het contract.

Andere​

Ja, ons bureau is bekwaam in grafisch ontwerp. We kunnen ook een op maat gemaakt logo voor uw website creëren.

Ja, afhankelijk van uw project kunnen we een interface maken waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen op uw website. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn voor een online winkel of een blog.

Absoluut. De geografische grens vormt geen enkel probleem voor het maken van websites.

Ontvang onze informatieve brochure gratis te downloaden

Klaar om samen te werken?